Élet-Stílus

A csatár fejbe dobta a szurkolót – videó

Paolo Guerrero, a Hamburg perui csatára vizes palackot vágott az őt inzultáló egyik szurkoló fejéhez a Hannover elleni, hazai mérkőzés után.

A gól nélküli döntetlennel zárult találkozót követően a perui játékos az öltözőfolyosó felé tartott, amikor az egyik drukker elkezdte szidni, és arra biztatta, hogy menjen haza…

A Bayernben is megfordult Guerrero megtorpant, néhány másodpercig hallgatta a „monológot”, majd a nála lévő vizes palackkal megdobta a „kritikusát”. Ennyivel azonban nem elégedett meg, s ha nem fogják le, talán ölre is megy a lelátón ácsorgó szurkolóval.

Bernd Hoffmann klubelnök kijelentette, hogy belső vizsgálat kezdeményeztek az eset miatt, mert ilyen nem fordulhat elő, bármit is mondjon egy szurkoló – s vélhetően a helyi labdarúgó-szövetség (DFB) fegyelmi bizottsága is foglalkozik majd a történtekkel.

Guerrero – aki a szezonban hatodik mérkőzését játszotta – csereként állt be a hamburgi bajnokin, a szünetben a holland Ruud van Nistelrooyt váltotta. A Hamburg ugyan áll még az Európa Ligában, de a Bundesligában mostanság nem remekel: két döntetlennel és két vereséggel zárta a legutóbbi négy fellépését, és csak a hatodik helyen áll a tabellán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik