Élet-Stílus

Háromgólos Juve-vereség – videó

A Juventus idén már a 12. vereségénél tart – a torinóiak egyik leggyatrább szezonja vesszőfutások sorozata, Del Pieróék ezúttal Friuliban kaptak méretes zakót.

A Juve három góllal kapott ki Udinében – a kiesés elkerüléséért hajtó friuliak már a kilencedik percben elléptek ellenfelüktől – ekkor Sanchez megelőzte De Cegliét egy lepattanóért (Di Natale lőtt kapufát) folyó párharcban, s közelről a kapuba helyezett.

A torinóiak ezután szinte végigtámadták az első délidőt, ám nem sikerült az egyenlítés – a gólhoz Del Piero járt a legközelebb, szabadrúgását azonban Handanovic bravúrral hárította. Fordulás után is a vendégek támadgattak, az Udinese kontráiban viszont ott volt a veszély, s a hazaiak a 65. percben megduplázták a különbséget – ezúttal is egy kipattanóból. Sanchez loholt el Zebina és Cannavaro között, lövését Manninger csak kiütni tudta, s Pepe közelről nem hibázott.

Udinese-Juventus – összefoglaló:

A hajrában az első gólnál bábáskodó Di Natale adta meg a kegyelemdöfést, a válogatott támadó egy lapos lövéssel állította be a végeredményt. A Juventus már csak a hetedik a Serie A-ban, míg a 35 pontos Udinese a 15., négy pontra a kieső helyen tartózkodó Atalantától.

serie a, 32. forduló

Udinese-Juventus 3-0 (1-0)
Stadio Friuli, 28 ezer néző. Vezette: Rocchi
Gól: Sanchez (9.), Pepe (65.), Di Natale (76.)
Udinese: Handanovic – Ferronetti (Badu, 79.), Zapata, Lukovic, Pasquale – Isla, Inler (Sammarco, 48.), Asamoah, Pepe – Sanchez, Di Natale (Floro Flores, 82.).
Juventus: Manninger – Zebina, Legrottaglie, Cannavaro, De Ceglie – Camoranesi (Giovinco, 66.), Sissoko, Felipe Melo (Candreva, 88.), Marchisio – Amauri, Del Piero (Iaquinta, 61.).

Az élcsoport:
1. Inter 66 pont, 2. Roma 65, 3. Milan 63, 4. Palermo 51 (46-40), 5. Sampdoria 51 (40-38), 6. Napoli 49, 7. Juventus 48, 8. Fiorentina 45 (44-37), 9. Genoa 45 (52-52)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik