Élet-Stílus

Dzsudzsák és Gera is remekelt – videó

A PSV magyarja büntetőből döntötte el a Willem II elleni bajnokit, míg Gera a Wigan Athletic elleni találkozón gólpasszal jeleskedett.

A Gera Zoltánt végig a soraiban tudó Fulham a szünetben még hátrányban volt, végül azonban fordított, és nyert a vendég Wigan ellen a Premier League 33. fordulójában.

A londoniak egyenlítő gólját a magyar játékos készítette elő: Gera a baloldalon előbb egy csellel elment védője mellett, majd az alapvonalról a rövid saroknál érkező Okaka elé játszott – a nigériai közelről elegánsan a hálóba emelt.

Fulham-Wigan – Gera gólpassza:

A PSV Eindhoven Dzsudzsák Balázs idénybeli 12. góljával győzött a Willem II vendégeként a holland Eredivisie 30. fordulójában. A mérkőzést szinte az elejétől végigtámadta a PSV, ám Dzsudzsák, Bakkal, Koevermans és Toivonen is ziccert hibázott.

A magyar válogatott balszélső a 81. percben, tizenegyesesből volt eredményes; ballal a jobb alsó sarokba lőtte az Amrabat elleni szabálytalanságért megítélt büntetőt. A korábbi válogatott kapus, Babos Gábor szintén végig a pályán volt, de 2-0-s vereséggel távozott csapatával, a NEC Nijmegennel a Heracles Almelo otthonából.

Willem II-PSV – Dzsudzsák gólja:

A Bundesligában a címvédő Wolfsburg hazai pályán simán nyert a jelenleg hozzá hasonlóan középcsapat Hoffenheim ellen a német bajnokság 29. fordulójának vasárnapi első mérkőzésén.

eredmények

Premier League, 33. forduló:

Fulham-Wigan 2-1 (0-1)
Gól: Okaka (47.), Hangeland (58.), illetve Scotland (34.)

Birmingham-Liverpool 1-1 (0-0)
Gól: Ridgewell (56.), illetve Gerrard (47.)

Everton-West Ham 2-2 (1-0)
Gól: Biljaletgyinov (24.), Yakubu (85.), illetve Da Costa (60.), Ilan (87.)

Bundesliga, 29. forduló:

Wolfsburg-Hoffenheim 4-0 (1-0)
Gól: Dzeko (25., 75.), Barzagli (51.), Misimovic (74.)

Hamburg-Hannover 0-0

Eredivisie, 30. forduló:
Den Haag-Ajax 0-1
Feyenoord-NAC Breda 0-0
Heracles-NEC Nijmegen 2-0
Willem II-PSV Eindhoven 0-1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik