Élet-Stílus

Arsenal: Arsavin sem játszhat a visszavágón

Az Arsenalnak sokba került a Barcelona elleni döntetlen: három játékosa dőlt ki a sorból szerda este, a Bajnokok Ligája-negyeddöntő londoni odavágóján.

Cesc Fabregas gyaníthatóan a lábát törte, míg William Gallas éppen sérüléséből visszatérve dőlt ki újfent a sorból. Mind a két játékossal kapcsolatban az a hír járja, hogy a szezon hátralévő részét gyógyulással töltik. S ha mindez nem lenne elég: Andrej Arsavin is kényszerpihenőre kényszerül. Az orosz játékos fájós combja miatt három hétig nem játszhat, a Barca elleni – jövő kedden esedékes – visszavágót biztosan kihagyja.

Arsavin azonban igyekezte megnyugtatni az érte aggódókat: „Nem a régi sérülésem újult ki, ez most új, de reményeim szerint nem kell olyan sokat kihagynom miatta.”

A 28 éves futballista ehhez hozzátette, csapata nélküle is képes lehet továbbjutni a BL-ben, nyerhet a Camp Nouban. „A többiek egyértelműen győzni mennek Barcelonába. Szerdán is megmutatták, hogy nagy dolgokra képesek. A katalán együttes ugyan nagyon jól kezdett, de a csapatunk nem adta fel, talpra állt, és kétgólos hátrányból egyenlített. Amennyiben javul a támadójátékunk, okkal bízhatunk a sikerben” – írta honlapján Arsavin.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik