Élet-Stílus

Bajnoki címre készül a Roma

Egyre jobb a hangulat a Roma öltözőjében: a bajnoki cím elérhető közelségbe került azok után, hogy a tavasszal magára találó fővárosi csapat az Inter elleni 2-1-es győzelmével egy pontra megközelítette a címvédőt.

A csapatot erősítő francia Jeremy Menez szerint a sikerekben oroszlánrésze van a klubhoz érkező Claudio Ranieri szakvezetőnek, a szélső szerint a tapasztalt edző elképzelései nyomán tartása lett a csapatnak.

„Kellett az Inter elleni győzelem, a plusz önbizalomra szükségünk is lesz, hisz április 18-án a Lazio elleni helyi derbi következik. A bajnokkal szemben mellettünk szól, hogy az idény végéig kifejezetten jó a sorsolásunk, de céljainkat csak akkor érhetjük el, ha koncentráltak maradunk.”

“Ranieri érkezése mindent megváltoztatott. Másképp áll a játékosokhoz, és taktikailag is sok újat mutatott. Luciano Spallettivel kihoztuk magunkból, ami bennünk volt, Ranierivel viszont ennél is többre vagyunk képesek” – tette hozzá a francia.

algériai hátvédet igazolna a Roma

Bajnoki címre készül a Roma 1

Rómában a további erősítéseken izmol a vezetőség, a fővárosiak is csatlakoztak Nadir Belhadzs kérői közé. A Portsmouth 28 éves szélső védőjéért a CSZKA Mozskva nemrég 4.5 millió fontot ajánlott, ám az olaszok egy lépéssel tovább mennének – a következő napokban találkoznak a csőd szélén tántorgó Pompey vezetőivel, s készek 5 millió fontot ajánlani az algériai válogatottért. A klubcsere akár idény közben is létrejöhet, mivel a több mint százmillió adósságot nyögő angol egyesületnek engedélyezték, hogy szezonon kívül is árulhassa játékosait. A Portsmouth részéről mindössze ahhoz ragaszkodnak, hogy a játékos-exodus előtt lejátszhassák a Tottenham elleni FA-kupa elődöntőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik