Élet-Stílus

Djokovics a padlóra került

Novak Djokovics finoman fogalmazva nincsen csúcsformában, ráadásul a közönség egy része kinevette, miután kikapott a Miamiban zajló tenisztornán.

Novak Djokoviccsal valami nem stimmel. Tudja ezt ő is, hiszen a belga Olivier Rochus elleni – igencsak meglepő – veresége után amondó volt: „Kellemetlenül éreztem magam a pályán, de az élet megy tovább…”. Megy bizony, mint ahogy a Miamiban zajló torna is folytatódik, de immáron a korábbi világranglista-második, 2007-es győztes szerb nélkül.

Az előző héten, Indian Wellsben a nyolcaddöntőben búcsúzott 22 éves játékos kiábrándítóan teniszezett a Rochus elleni második fordulós találkozón. Döbbenetes adat, hogy adogatásainál 10 kettős hibát, valamint 62 ki nem kényszerített hibát vétett, majd amikor logó orral elhagyta a pályát, a közönség egy része gúnyos kacajjal búcsúztatta.

Rafael Nadal és Andy Roddick vele ellentétben jól játszott, és könnyedén lépett tovább Taylor Denten, illetve Igor Andrejeven. Ivan Ljubicic számára ugyanakkor szintén véget ért a „móka”: az Indian Wells-i viadalt némi meglepetésre megnyerő horvát sérülés miatt 6:4, 1:0-nál feladta a Benjamin Becker elleni meccsét.

Eredmények

Ajánlott videó

Olvasói sztorik