Élet-Stílus

Messi és Mourinho, a futballmilliomosok

Messi már Beckhamet is megelőzte, ami a keresetet illeti. Az edzőknél Jose Mourinho kapja a legnagyobb fizetést. Focihírek.

Akár másfél hónapot is kihagyhat Joleon Lescott, a Manchester City bekkje. A legrosszabb esetben az is előfordulhat, hogy a 27 éves védőnek ki kell hagynia a vb-t.

Braniszlav Ivanovics Térdszalag-szakadást szenvedett a Chelsea hétvégi bajnokiján. Carlo Ancelottinak Paulo Ferreira maradt az egyetlen használható jobb oldali védője, miután Bosingwára és Bellettire sem számíthat sérülés miatt. A Tottenham megállapodott az Internacionallal a brazilok a 21 éves középpályása, Sandro átigazolásáról.

Messi már jobban keres Beckhamnél is: az argentin csatár 33 millió euróval előzte le a 30,4-et kaszáló angol szélsőt, C. Ronaldo kerek 30 millióval harmadik lett. Kereseti rangsor az edzőknél: José Mourinho 13, az üzbég Bunyodkornál dolgozó Felipe Scolari 9,5, míg a jelenleg munkanélküli, de a Bayernnel még szerződésben lévő Jürgen Klinsmann 9 millióval gazdagodott tavaly. A France Football összeállítása a bérek mellett a reklámbevételeket is figyelembe vette.

Közel öt év után visszatért a Vojvodina kispadjára Milan Djuricsics. A vajdaságiak jelenleg negyedikek a szerb bajnokságban. Lemondott Giuseppe Giannini, a Gallipoli trénere. Filkor Attila jelenleg ennél a Serie B-s klubnál szerepel, az Inter kölcsönjátékosaként.

A DAC három szurkolói csoportja az elmúlt hónapok gyenge eredményei miatt bojkottálni fogja a csapat soron következő hazai mérkőzéseit. A DAC tíz bajnoki óta nem nyert, az utolsó négyet elvesztette.

A Lengyel Vasúti Társaság 170 millió euró értékben épít új pályaudvarokat, illetve hozza helyre a régieket a 2012-es Eb-re.

(Cikkünket partneroldalunktól, a focitipp.hu portáltól vettük át.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik