Élet-Stílus

Vendégsiker a kiesési rangadón – videó

A Wolverhampton Wanderers idegenben nyerte meg a West Ham United elleni kiesési rangadót az angol labdarúgó-bajnokságban.

A Wolverhampton a 15. helyre kapaszkodott fel a tabellán, miután utóbbi három találkozóján hét pontot gyűjtött. Ráadásul kétszer – keretbe foglalva az Aston Villa elleni döntetlent – közvetlen vetélytársát páholta el, előbb a Burnleyt, majd kedd este, a 21. fordulóból elhalasztott mérkőzésén a West Hamet, amely így 17. helyre esett vissza.

A londoni csapattal lefelé száguld a hullámvasút, miután utolsó öt bajnoki találkozóját kivétel nélkül elbukta, méghozzá úgy, hogy ezeken mindössze három gólt szerzett. A Wolverhampton ellen ugyan valamivel többet birtokolta a labdát, többet is próbálkozott lövéssel, mint az ellenfele, de csak egy gólra futotta az erejéből, ráadásul a csereként beállt Franco akkor talált be, amikor már „égett a ház” – a 93. percben, 0-3-nál.

A „farkasok” ugyanakkor jól sáfárkodtak a lehetőségeikkel: a BBC statisztikája szerint ötször vették célba a kaput, és négy esetben el is találták – ami után háromszor is középkezdés következett.

Premier League, 21. forduló:


West Ham United-Wolverhampton Wanderers 1-3 (0-1)


Gól: Franco (93.), ill. Doyle (28.), Zubar (58.), Jarvis (61.)

A szerdai program:

Aston Villa-Sunderland, 20:45
Manchester City-Everton, 20:45
Portsmouth-Chelsea, 20:45
Blackburn Rovers-Birmingham City, 21:00

Ajánlott videó

Olvasói sztorik