Élet-Stílus

Vámpírkodás helyett lemezt készít

Egy időre pihenteti szeretné a filmes karrierjét és saját lemez készítésébe kezdene az Alkonyat-filmek sztárja, Robert Pattinson.

„Az év végére el akarom készíteni a saját lemezemet. Nagyon idegesít, hogy az összes barátom albumokat jelentet meg, én meg nem tudok a zenéléssel foglalkozni, mert nincs rá időm. Tudom, hogy még sokat kell fejlődnöm, úgyhogy a zenei képzésemre is szeretnék több időt fordítani.” – mondta el Pattinson, aki a Little Ashes című filmben Salvador Dalit alakítja.

Az Edward-ot megformáló színész példaképének Jennifer Lopezt tartja, aki szerinte színészkedni és zenélni is ugyanolyan jól tud. Reméli, hogy hozzá hasonlóan sikeres lehet mindkét pályán. Pattinson elárulta azt is, hogy amennyiben megjelenne a saját albuma, azt mindenképpen álnéven adná ki, mert fél, hogy sikereit beárnyékolná az, ha elfogultságból ítélik meg a munkáját. A fiatal színész azzal is tisztában van, hogy ezek a tervei komoly hatást gyakorolnak filmes pályájára és tudja, hogy a lemez miatt egy időre háttérbe szorul majd a filmezés.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik