Élet-Stílus

Terry gázolt

John Terry, a Chelsea védője az Inter elleni, kedd esti Bajnokok Ligája-meccs után autójával áthajtott a klub egyik biztonsági emberének lábán.

John Terry szörnyű éjszakán van túl, nem elég, hogy csapata az Interrel szemben kiesett a Bajnokok Ligájából, a találkozó után balesetet okozott: autójával áthajtott egy ember lábán. A 35 éves férfit – aki a klub biztonsági szolgálatának tagja – egy nyugat-londoni kórházba szállították, ahol ellátták törött testrészét. Az állapota stabil.

A Chelsea szerdán kiadott közleményében szerencsétlen balesetnek nevezte az esetet, s azt közölte: John Terry autóját rajongók és fotósok hada vette körül, és a tömeg véletlenül a stadionból kihajtó elé lökte a biztonsági embert. A 29 éves védőt később megszondáztatta a rendőrség (az alkoholteszt eredményéről nincs hír), és a vizsgálat folytatódik az ügyben. Terry már felkereste a kórházban a szerencsétlenül járt férfit.

A válogatott labdarúgóra egyébként igencsak rá jár a rúd: legutóbb azzal került az újságok címlapjaira, hogy elcsábította volt csapattársa, Wayne Bridge egykori barátnőjét. Állítólag Terry először feleségével, ikrei anyjával ment vigasztalni a szakítás miatt csalódott Vanessa Perroncelt, majd később egyedül folytatta a „babusgatást”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik