Élet-Stílus

Szájfény árulkodik gazdája hangulatáról

Egy amerikai kozmetikai cég olyan szájfényt fejlesztett, ami megváltoztatja a színét, ha a tulajdonosa kedvet kapott a szexhez.

Az érzelmi hangulatváltozásról elnevezett szájfény azokra a testben lezajló biokémiai folyamatokra reagál, amelyek tulajdonosában végbe mennek, ha szexuálisan izgatottá válik. Ennek megfelelően változtatja meg a színét a halványpirosról égőpirosra. Állítólag arra a férfiak és a nők is minden további nélkül képesek, hogy egy színskáláról leolvassák, mennyire van párjuk begerjedve, ám ezt tudományos vizsgálatokkal még nem támasztották alá.

Lorraine Adams, brit párkapcsolati-szakértőt ez a tény egyáltalán nem zavarja. „Ez a szájfény lehet, ami megtöri a jeget a randikon” – állítja a Sun, brit napilapnak. A termék reklámarca, Katy Perry és barátja Russel Brand a hírek szerint már sok kellemes percet köszönhet a különleges ajakápolónak. Az, hogy a mindennapi életben mennyi haszna lesz a színváltós szájfénynek még igencsak kérdéses, hiszen a megkérdezettek többsége nem venné jó néven, ha a buszon, vagy a villamoson mindenki értesülne az intim hangulatáról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik