Élet-Stílus

Menedzserek mindenese – Sony Vaio F (x)

Legyen szó mindennapi munkavégzésről vagy a jól megérdemelt kikapcsolódásról, a Sony VAIO F sorozatú modelljei kiemelkedő lehetőségeket nyújtanak – egyetlen készülékben.

Elfoglalt üzletemberek üzleti út alatt egyetlen nagyteljesítményű laptopon végezhetik üzleti ügyeiket, mutathatják be partnereiknek a referencia filmeket, audio felvételeket és prezentációkat. Kikapacsolódásképpen pedig a szállodai szobájukban élvezhetik a F modellek által kínált multimédiás élményt.

A filmek, játékok vagy multimédiás gyűjtemények megelevenítését a 41,6cm-es (16,4”), Full HD kijelző és az RGB színskálát 100 százalékban lefedő képernyő biztosítja. Ezt egészíti ki a surround hangzásvilág, melyről a legfejlettebb Dolby® Home Theater v3 gondoskodik. A VAIO F modellek multimédiás teljesítményét a legújabb, négymagos Intel® CoreTM i7 processzor, és a 8GB-os DDR3 memória és NVIDIA® GeForce® GT330M grafikus háttér biztosítja.

Menedzserek mindenese  – Sony Vaio F (x) 1A Windows® 7 Home Premium operációs rendszer és a hagyományos PC-k billentyűzetével megegyező klaviatúra szolgálja a gyors munkavégzést. A szoftverekkel gazdagon ellátott laptop rendelkezik a legfrissebb verziójú Picture Motion Browser VAIO Edition-nel, amely a négymagos processzor képességeit kellően kihasználja.

A fényérzékelő automatikusan állítja a kijelző fényerejét a környezetnek megfelelően. A kényelmes “Display Off” gomb az energiafogyasztást csökkenti, pl. zenehallgatás alkalmával, vagy abban az esetben, ha a laptop Blu-ray lejátszóként funkcionál, s a film a televízión játssza le.
Az F modellekkel tehát a kemény munka után jöhet a jól megérdemelt szórakozás…ehhez pedig még a távirányítót sem kell megnyomnunk, elég ha kényelmesen elhelyezkedünk a fotelben, a hátsó ülésen vagy esetleg repülés alatt a székben és megnyomunk néhány billentyűt.

További információk a Sony oldalán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik