Élet-Stílus

Megkapta a kegyelemdöfést a Portsmouth

Kilencpontos levonással sújtották a Premier League sereghajtóját.

A maga előtt közel 65 millió fontos adósságot görgető Portsmouth azért bűnhődött, mert a túlélés egyetlen esélyét megragadva, február végén csődeljárást kezdeményezett önmaga ellen. A pontlevonással tulajdonképpen kiesett a kikötővárosi egylet, mivel így 17 pont választja el a 17., még bennmaradást érő helyen álló Wolverhamptontől. Csoda lenne a javából, ha a Portsmouth ezek után meghosszabbítaná az élvonalbeli tagságát.

Avram Grant menedzser korábban úgy nyilatkozott, a bennmaradásnak a pályán, s nem a zöld asztalnál vagy egy irodában kell eldőlnie. Nos, a döntéshozókat ez nem hatotta meg, és ahogy az várható volt, kilenc pontot elvettek a Pompeytől, amely az első csapat a Premier League-ben, amely ellen csődeljárás indult. Ha gárda ki is esik, az FA-kupát még megszerezheti, miután bejutott a sorozat legjobb négy csapata közé.

Új menedzser a Hull élén

Ian Dowie lett a Hull City új menedzsere. A 45 éves szakemberkorábban többek között a Charlton és a Crystal Palace csapatainál dolgozott vezetőedzőként, s most az lesz a feladata, hogy megóvja új együttesét a kieséstől.A Hull jelenleg 24 pontjával a 19. helyen áll a húszcsapatos Premier League-ben – írta az MTI.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik