Élet-Stílus

Bochkorék még mindig nem a legnépszerűbbek

A Neo FM elfelejtette tájékoztatni a Blikket, hogy csak a budapesti hallgatottsági adatokat küldte át, így az újság hibás adatokra hivatkozva közölte, hogy a Bumerángot hallgatják többen.

Hivatalosan még nem hallgatják többen a Neo FM reggeli műsorát Bochkorékkal, mint a Class FM adását, melynek műsorvezetője Sebestyén Balázs. A két új rádió reggeli műsora között az indulás óta zajlik a hallgatottsági háború, kedden pedig a Blikk azzal az információval állt elő, hogy a Bochkor-Boros páros megfordította a verseny állását saját javukra.

Kiderült, hogy a Neo FM nem tájékoztatta a napilapot arról, hogy csak a budapesti hallgatottsági adatokat küldte át, így a hibás adatokra alapozva jelentettek meg cikket arról, hogy Bochkorék újra vezetnek az éles népszerűségi versenyben. A cikkben megszólaltatták Bochkor Gábort is, aki mint elmondta, titkon már reménykedett abban, hogy sikerült megfordítaniuk a verseny állását. A naplós módszerrel, illetve a telefonos és internetes lekérdezéssel készülő felmérés szerint – helyesen – az országban a Class FM-et hallgatják többen (15%), míg legnagyobb riválisát a Neo FM-et 12,4% hallgatja. A reggeli műsorokra vonatkozó adatok szerint a Morning Show, Sebestyén Balázsék műsorvezetésével 9%-os hallgatottságú, szemben Bochkorékkal, akik lemaradása nem jelentős, őket 8,4% figyeli.

Ajánlott linkek:

Nem Bochkorékat hallgatják a legtöbben (Index)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik