Élet-Stílus

Egy slukk friss levegő stressz ellen

A brit természetvédelmi szervezet szívén viseli a londoni üzleti élet egészségét. Palackozott friss levegővel segítenék az üzletemberek ellazulását.

Az angol természetvédelmi szervezet, a National Trust által végzett felmérés beigazolta, hogy jelentősen csökkentheti a stressz szintjét egy mély lélegzet friss levegőn. A túlhajszolt üzletembereknél a stressz-szint azonnal és egyértelműen csökkent, jelentette ki a szervezet a honlapján. Éppen ezért azt tervezik, hogy Nagy-Britannia legszebb tájairól gyűjtenek össze friss levegőt, amit aztán palackokba zárnak és szétosztanak az irodai alkalmazottak között.

A tervek szerint a levegőt többféle „aromával” lehet majd kapni, többek közt a Windermere-tó partján konzervált levegőt, sőt tengerparti aromát is találnak majd az érdeklődők. „Mivel sok embernek egyáltaáln nincs lehetősége arra, hogy rendszeresen elhagyják a várost és sétáljanak egyet a jó levegőn, ezért hozzuk el nekik ezt az élményt egyenesen az irodába.” – mondta Andrew McLaughlin szóvívő. A palackokat és a 0,42 grammos aromát egy reklámakció keretén belül hamarosan kiosztják.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik