Élet-Stílus

Fesztivál a szülőknek

Gerendai és csapata az idősebbeket szeretné bevonni a fesztiválozásba, ezért új bulit szerveznek, melynek húzónevei a Deep Purple, a Kool and The Gang és az Omega.

Végre lehullt a lepel arról a hatalmas meglepetésről, amellyel a Sziget-szervezők készültek az idősebb generációnak. Az ő kedvükért hozták létre ugyanis a StarGarden, a legendák fesztiválja névre keresztelt rendezvényt, amit június 4-én és 5-én tartanak a Syma csarnokban és a Puskás Ferenc Stadion kertjében. Ezzel a projekttel a Sziget-csapat az idősebbekkel szeretné megismertetni és megszerettetni a fesztiválhangulatot.

A célközönség ízlésének megfelelően állt össze a StarGarden-fesztivál fellépőlistája is, olyan nevekkel, mint a Deep Purple, a Kool And The Gang, az Osibisa, Mezzoforte, vagy a magyar legendák közül az Omega, a Beatrice és a Bikini. Összesen negyven fellépőt szerződtetek az új eseményre, ahol 4 színpadon szórakoztatják a nagyérdeműt. A zenei programok mellett a szervezők konyhaművészeti, borászati programokkal és gasztro-hungarikummal is készültek a kilátogatóknak.

Ajánlott linkek:

Giga-nosztalgiabulit rendez a Sziget (FN.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik