Élet-Stílus

Fábregas nem gyógyul

Az Arsenal csapatkapitánya szinte biztosan kihagyja a soron következő bajnokit. Petr Cech és Cristian Chivu viszont felépült. Focihírek.

A Chelsea közleménye szerint jól halad Petr Cech felépülése, a londoniak kapusa a március 21-i Blackburn elleni Premier League-találkozón akár már kezdőként kaphat szerepet a csapatban. Cech az Kékek Inter elleni BL-mérkőzésén szenvedett vádlisérülést.

Cesc Fábregas, az Arsenal csapatkapitánya kihagyja a londoniak soron következő, Hull City elleni mérkőzését. A spanyol irányító az Arsenal múlt heti, Burnley elleni bajnokiján húzódott meg, de sérülését akkor nem találták komolynak. Szintén az angolokkal kapcsolatos hír, hogy a Corrierre dello Sport riportja szerint a Roma felvette a kapcsolatot William Gallasszal, a klub francia hátvédjével. Az olasz egyesület sportigazgatóját, Daniele Pradét küldte Londonba, hogy tárgyaljon a játékossal.

Az Inter szerdai tréningjén térdsérülést szenvedett Mario Balotelli. A milánói orvosok egyelőre nem tudták megmondani, hogy a támadónak mennyi időt kell kihagynia. Felépült azonban koponyatörése után Cristian Chivu, a fekete-kékek román hátvédje. Chivu az említett edzésen egy speciális fejvédőben teljes értékű munkát végzett.

Henk ten Cate egy hónapnyi munka után felajánlotta lemondását a dubai el-Ahli együttesénél. A holland tréner szerdán 5-0-s vereséget szenvedett együttesével a katari el-Szaddtól az Ázsiai Bajnokok Ligájában, és – ahogy az edző fogalmazott – nagyon nem tetszett neki, amit látott.

Tovább erősítette távol-keleti kapcsolatait a Manchester United, a klub ötéves szponzori szerződést kötött a Telekom Malaysia nevű kommunikációs céggel.

Zárt kapuk mögött játsza le március 20-i, Paris Saint-Germain elleni mérkőzését a Nice. A piros-feketék a szurkolóik miatt kapták a büntetést, akik a Monaco elleni januári bajnokin a pályára szaladtak.

Az MLSZ két Ligakupa-mérkőzésről eltiltotta Janson Morrisont, a Ferencváros jamaikai labdarúgóját. A játékos a Paks-Ferencváros Ligakupa-találkozón kapott piros lapot szándékos ütésért.

(Cikkünket partneroldalunktól, a focitipp.hu portáltól vettük át)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik