Élet-Stílus

Fabregas nélkül fogadja a Portót az Arsenal

A spanyol középpályás térdín-sérülése miatt nem játszhat a Porto elleni keddi Bajnokok Ligája-visszavágón. A futballista hétfőn nem edzett.

Fabregas a Burnley elleni hazai bajnokin sérült meg, így az angol sajtóban elterjedt hír szerint nem lép páyára a portugál bajnok elleni létfontosságú találkozón. Az első mérkőzésen a Porto 2-1-re nyert.

Arséne Wenger, a londoniak szakvezetője hétvégén még úgy vélte, megkockáztatja a játékos szerepeltetését, a dolgok azonban rosszabbra fordultak.
„Valószínűleg nem számíthatok a játékára. Már a Burnley ellen is friss sérülés után lépett pályára, s bár értetlenül fogadta a lecserélését, a jelek szerint jó döntést hoztunk” – ismerte el Wenger.

A spanyol december végétől bő egy hónapig hiányzott térdinje miatt. Fabregas helyén Abou Diaby, Denilson és Alexandre Song is kész a bevetésre, ám azt francia mestere is elismeri – megérzik majd a hiányát.

„Ideális esetben övé lehetne az egyik főszerep. A továbbjutás kiharcolása azonban ettől független, Cesc hiánya nem lehet kifogás. Elég erős a keretünk ahhoz, hogy kihasználva a hazai pálya előnyét, megnyerjük a mérkőzést.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik