Élet-Stílus

Norvég válogatottat igazol a Győr

Egyelőre jelenlegi csapatának sikerét tartja szem előtt az olimpiai bajnok norvég Katrine Lunde Haraldsen, aki nyártól áll majd a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának kapujában.

A 29 éves hálóőrt – aki egy hónapja írt alá három idényre a zöld-fehérekhez – klubja vasárnap sajtóbeszélgetés keretében mutatta be, amelyen jelen volt férje, a labdarúgó Tom Haraldsen is.

“Jelenleg a Viborg játékosa vagyok, így számomra a dánok sikere az elsődleges – mondta Lunde Haraldsen. – Ha úgy alakul, hogy ismét szembe kerülünk a Győrrel, azon leszek minden erőmmel, hogy a mostani klubom győzzön. Nyártól viszont már az ETO szereplése lesz a legfontosabb.”

Arra azonban már nem vállalkozott, hogy megnevezze, szerinte ki nyeri a Bajnokok Ligáját, ezt elintézte annyival, hogy “meglátjuk.” A tájékoztatón megkérdezték Tom Haraldsent, hogy folytatja-e Győrben a futballkarrierjét. A hátvéd úgy fogalmazott, hogy szeretne játszani, s keresi a lehetőségeket.

Tudja, hogy élvonalbeli és másodosztályú gárda is van a városban, a kapcsolatot azonban egyik klubbal sem vette fel, de ha úgy alakul, áll elébe a tárgyalásoknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik