Élet-Stílus

Terry Argentínában már nem élne

A Manchester City argentin légiósa, Carlos Tévez amondó: a Chelsea válogatott védője „már rég halott lenne", ha Argentínában jött volna össze volt csapattársa exnőjével.

Angliában még mindig John Terry házasságtörése a téma. Az ügyben most a „sértett”, Wayne Bridge csapattársa, Carlos Tévez szólalt meg. „Terrynek nincsenek erkölcsi normái. Ha mifelénk teszel ilyet, ha argentinként lépsz félre egyik csapattársad nőjével, biztos, hogy elveszítenéd a lábaidat, sőt ami még rosszabb: nem élnéd túl az esetet” – mondta Tévez, aki az argentin főváros Apacs Erődnek nevezett külvárosában nőtt fel.

A kétgyermekes Terry – aki 2009-ben az év apukája volt – ugyan még él és a lábai is a helyükön vannak, Angliában sem úszta meg következmények nélkül az esetet. Az angol válogatottnál elveszítette a csapatkapitányai tisztségét, és a Chelsea szurkolóit leszámítva a közvélemény is ellene fordult, miután kiderült, hogy korábbi csapattársa és barátja, Wayne Bridge egykori barátnőjével, Vanessa Perroncel csalta a feleségét.

S Bridge sem bocsátott meg neki: az egymás elleni mérkőzésüket megelőzően nem fogott kezet Terryvel. Amikor a Chelsea kapitánya a jobbját nyújtotta felé, egyszerűen visszahúzta a kezét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik