Élet-Stílus

Jamiroquai biztos jön a Balaton Soundra

De visszaigazolta a fellépést a Chemical Brothers és Paul Van Dyk is. A Heineken Balaton Sound július 8-11 között dübörög majd a Balaton déli partján.

Egyelőre csak öt ütős névvel hozzák lázba a fesztiválozókat a Balaton Sound szervezői, de azt ígérik hamarosan még több fellépőről hallhatnak majd. Addig is, már most lehet mazsolázni az ismert nevek között. Mindenképpen nagy tömegeket mozgat majd a The Chemical Brothers csapata, akik lassan két évtizede mozgatják meg a világot elektro slágereikkel és idén csakis és kizárólag a rangos fesztiválok meghívását fogadták el.

De itt lesz Sven Väth is, akit a közönség szinte követelt a szervezőktől tavalyi megapartyja után. Mellettük Jay Kay vezetésével, eljön a Jamiroquai is, aki 18 éves fennállása óta az acid-jazz-pop mozgalom értékeire hívja fel a nagyvilág figyelmét. Végül idén sem szakad meg az a fantasztikus sorozat, hogy a Balaton Sound a világ legnagyszerűbb DJ-it hozza el a magyar közönségnek. 2010-ben Paul Van Dykon van a sor, hogy tiszteletét tegye a magyar dance rajongóknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik