Élet-Stílus

„A Harry Potterben szerepelni megtiszteltetés”

Hét film elteltével még mindig érkeznek új szereplők a Harry Potter univerzumba. Az egyik ilyen Luna Lovegood apját alakító Rhys Ifans. A színész áradozott a forgatásról.

A Xenophilius Lovegoodot megformáló színész a lovaggá ütéshez hasonlította az MTV-nek adott interjújában, a Harry Potter forgatását. „Fantasztikus volt! Amikor megkapod azt a bizonyos Harry Potter-telefont, az olyan, mint a Batman-telefon. Elmondhatatlan. Felhívnak, fogod a pálcád és már mész is. Igazi megtiszteltetés.” A színész elárulta azt is, hogy a készítők igazi külön világot kreáltak a hetedik filmnek is.

Az interjúban arról is beszélt Rhys Ifans, mennyire lenyűgözte őt az a profizmus, ahogy a készítők a legapróbb részletekig mindenre odafigyeltek. Elmondta, hogy a biztonsági kapun túl egy egész kis állatkert üzemelt. „Ha egy bagolyra volt szükség, akkor csak elég volt kiszólni a bagolyért és az bejött saját magától. Erre volt betanítva.” A színész arról is beszélt, hogy öröm volt ismerősök között játszani, hiszen korábban a színházban gyakorlatilag a Harry Potter majdnem minden szereplőjével dolgozott már.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik