Élet-Stílus

F1: bemutatták az utolsó autót

A spanyolországi Murciában a volt Campos-csapat, a Hispania Racing is leleplezte 2010-es autóját és bemutatta pilótáit. Teljes a mezőny.

A két héttel ezelőtt a korábbi befektető, Jose Ramon Carabante “hatalomátvételével” megmenekült, és azóta Hispania Racing F1 Teamre átkeresztelt Campos is bemutatta 2010-es autóját a spanyolországi Murciában.

Az olasz Dallara által épített járgányt Bruno Senna mellett az indiai Karun Chandhok vezeti majd.
“Nagyon örülök, hogy Murciában leplezhetjük le hivatalosan az autónkat. A pilótafelállásunk is teljessé vált Karun Chandhokkal. Az idő elleni elképesztő versenyfutás, a névváltoztatás után végre minden a helyére került, kiváló alapokról építkezhetünk, léphetünk tovább a jó 2010-es szereplés felé. Kezdődhet a közös munka, a közös tanulás, hogy a csapatként fejlődjünk” – mondta a csapatfőnök, Colin Kolles.

“Az új HRT, azaz Hispania Racing F1 Team Murciában született, innen indulva teheti büszkévé Spanyolországot az első Forma-1-es csapatával. A névben ott van Hispania, az egyik cégem neve, amely azonban egyben az Ibériai félsziget római kori neve is – ez utal a csapat új identitására is” – magyarázta a tulajdonos-elnök, Carabante.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik