Élet-Stílus

Az eredeti tagok a Sugababes név jogaiért harcolnak

A Sugababes három alapító gráciája összeállt, hogy megpróbálják visszaszerzni az együttes neve fölötti jogukat. A lányok most azért harcolnak, hogy bejegyzett, védjeggyel ellátott névként kerüljön a rendszerbe.

Meglepő, de az eredeti trió már egyáltalán nincs benne az együttesben, különböző időpontokban hagyták ott a Sugababes formációt. 2001-ben Siobhan Donaghy lépett le először, őt 2005-ben Mutya Buena követte, végül Buchanan tavaly szállt ki. A Sugababes tehát, ami korábban a szédítő tagjaival szerzett magának hírnevet, most három teljesen új lányból áll. Az új tagok: Heidi Range, Jade Ewen és Amelle Berrabah.

Azzal, hogy a három alapítótag beadta a kérvényét a jogokért, azt szeretnék elérni, hogy a többiek ne használhassák fel a Sugababes nevet lemezfelvételhez, reklámhoz vagy élő szerepléshez. Legalábbis a beleegyezésük nélkül. Ennek ellenére a három mostani Sugababes lány nem ijedt meg. Egy múlt héten készült interjúban Berrabah azt nyilatkozta, hogy egy pillanatra sem fordult meg a fejükben, hogy új nevet válasszanak. „Őszintén, még csak eszembe se jutott, hogy erre gondoljak.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik