Élet-Stílus

Hoffmannék egy helyet visszacsúsztak

A Hoffmann Nóra, Zavozin Maxim duó a 23 induló között a 14. helyen áll a jégtáncosok original programját követően a vancouveri olimpián.

A magyarok a kötelező program után a 13. helyen álltak, és a pontozók az original során nyújtott produkciójukat is a 13. legjobbnak látták, ennek ellenére a 14. helyen állnak.

Hoffman Nóráék ezúttal a Csárdásra táncoltak, s produkciójukra 51,22 pontot kaptak, ezzel jobbnak bizonyultak az előttük álló ukrán duónál, ugyanakkor megelőzni nem tudták őket. Ellenben az éppen mögöttük lévő helyen tanyázó, három évvel ezelőtt junior-világbajnok Emily Samuelson, Evan Bates amerikai kettőst ezúttal jobbnak ítélték náluk a pontozók, a tengerentúliak pedig előreléptek a 11. pozícióba.

Az élen meglepetésre változás történt, ugyanis az orosz Okszana Domnyina, Makszim Sabalin duót ezúttal csak a harmadik legjobbnak látták a bírók, melynek révén a világbajnoki címvédő és kétszeres Európa-bajnok egység a tavalyelőtt vb-ezüstérmes, tavaly vb-3. kanadai Tessa Virtue, Scott Moir és az egy éve vb-4. amerikai Meryl Davis, Charlie White páros mögé szorult. A kűrt magyar idő szerint kedden 1:45 órától rendezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik