Élet-Stílus

Briatore otthagyja Buzsákyékat

Flavio Briatore eltiltása ellenére is főszereplő az F1-es hírekben: egy korábbi partnere most pert indított ellene, az angol másodosztályban szereplő Queens Park Rangers labdarúgóklub elnöki tisztjéről pedig leköszönt.

Flavio Briatore igazi rosszfiú, eltiltása ellenére is állandóan helyet követel magának az F1-es hírekben. Többnyire negatív környezetben bukkan fel a neve, most egy korábbi partnere perelte be.
Briatorének a londoni Legfelsőbb Bíróságon lesz jelenése, a Billionaire nevű korábbi luxusmárkája miatt kell magyarázkodnia. A dizájner Angelo Galasso szerint Briatore több millió fonttal verte át, amikor húszszázalékos részesedést ígért neki a cégben, majd erről nagyvonalúan elfeledkezett.

“Nagyon csalódott vagyok” – mondta Galasso. “Flavio csak mondogatta, hogy bízzak benne, de nem tartotta tiszteletben a megállapodást. Nem tisztelt engem sem.” Briatore ügyvédje egyelőre nem kommentálta a vádakat.

Briatoréhez kapcsolódó hír még, hogy már nem az angol másodosztályban szereplő Queens Park Rangers fociklub elnöke. 2007 szeptemberében vásárolta be magát a csapatba Bernie Ecclestone-nal együtt, több mint kétéves elnöksége során tíz vezetőedzőt, vagy ahogy Angliában mondják, klubmenedzsert fogyasztott el. Briatore korábban azt mondta, marad a londoni alakulat elnöke, most mégis leköszönt.

“Izgalmas és hihetetlen élmény volt az elnökség, büszke vagyok, hogy segíthettem ennek a legendás klubnak” – szólt Briatore értékelése, aki továbbra is részvényes maradt. Távozásával az acélmágnás Lakshmi Mittal növelte részesedését a Buzsáky Ákost is foglalkoztató klubban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik