Élet-Stílus

Olvad az Inter előnye – videó

A Roma újabb győzelmével öt pontra megközelítette az ismét botló Internazionalét. A Fiorentina hazai győzelemmel feledtette a szerencsétlen hétközi BL-vereséget, a Lazio egyre nagyobb bajban.

Hozta a kötelezőt az olasz bajnokság 25. fordulójában a Juventus, és 2-1-re győzött a Bologna vendégeként. Diego gyors góljára még érkezett válasz a hazaiaktől, de a második félidő hajrájában Del Piero zseniális passzából a csereként érkezett Candreva beállította a végeredményt.

A Fiorentina sorozatban öt nyeretlen mérkőzés után végre mind a három pontot megszerezte. A Bayern München elleni bukta még mindig benne volt a fejekben, és a Livorno gyorsan vezetést is szerzett. A firenzeiek a szünet után nem sokkal egyenlítettek, majd a 78. percben Gilardino befejelte a győztes gólt az időközben megfogyatkozott hazaiak ellen.

Az Inter szombat este csak döntetlent a Sampdoriával, így adva volt a lehetőség 22 meccse veretlen AS Romának, hogy öt pontra csökkentse a lemaradását a listavezetővel. A rómaiak ha nagy nehezen, de besöpörték hazai pályán a három pontot a Catania ellen. A mérkőzés egyetlen gólját a 18. percben Vucsinics szerezte egy szögletet követően.A Roma városi riválisa, a Lazio egyre nagyobb bajban, már csak két pont választja el őket a kieső helyektől. A fővárosiaknak esélyük sem volt a Palermo vendégeként, már az első percben gólt kaptak, és végül 3-1-re kikaptak.

serie a, 25. forduló

AS Roma-Catania 1-0 (1-0)
Gól: Vucinic (18.)

Atalanta-Chievo 0-1 (0-1)
Gól: Pellissier (44.)
Piros lap: Rigoni (78., Chievo)

Bologna-Juventus 1-2 (0-1)
Gól: Buscé (50.), illetve Ribas (4.), Candreva (66.)
Piros lap: Raggi (90., Bologna)

Cagliari-Parma 2-0 (2-0)
Gól: Lazzari (5.), Matri (39.)

Fiorentina-Livorno 2-1 (0-1)
Gól: Vargas (62.), Gilardino (78.), illetve Rivas (36.)
Piros lap: Rivas (67., Livorno)

Palermo-SS Lazio 3-1 (2-0)
Gól: Abel Hernandez (1.), Miccoli (28., 11-esből), Nocerino (75.), illetve Kolarov (79.)

Siena-Napoli 0-0

Szombaton:
Internazionale-Sampdoria 0-0
Genoa-Udinese 3-0

Később:
Bari-AC Milan 20:45 ó (Sport2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik