Élet-Stílus

Vancouver: Hoffmannék a 13. helyen

Hoffmann Nóra, Zavozin Maxim duó a 23 induló között a 13. helyen zárta a jégtáncosok kötelező programját a Vancouverben zajló téli olimpián.

A magyar páros Maxim Zavozin utolsó pillanatokban történt honosítása után először szerepel együtt ötkarikás játékokon, ahogy a moszkvai születésű sportolónak is ez az első téli olimpiája. A magyarok pénteken 31,90 pontot kaptak a tangójukra, és ezzel a 13. helyen állnak a hétfői – magyar idő szerint kedd hajnalban esedékes – kűr előtt. Az élen Zavozin volt honfitársai, az orosz Okszana Domnyina és Makszim Sabalin tanyázik.


Galéria

Galéria

„Már nagyon vártuk, hogy elkezdődjék a verseny, különösen az töltött el bennünket izgalommal, hogy Maksznak ez az első olimpiája. Éppen ezért sajnálom, hogy volt egy kicsi hibám, ami nagyon bosszant, mert ez egy-két helyünkbe került szerintem” – mondta a MOB honlapján Hoffmann, aki Torinóban még Elek Attilával szerepelt, és ott 17. lett.

Mostani társa, Makszim Zavozin angolul értékelte a vancouveri debütálást: „Elkövettünk néhány hibát, de ezt nem az olimpia hangulatára fognám, egyszerűen arról van szó, hogy az ilyesmi benne van egy versenyben, bármikor előfordulhat. Ettől függetlenül nem hiszem, hogy elégedetlennek kellene lennünk, szerintem jól ment a korcsolyázás.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik