Élet-Stílus

Vírus támadta meg Eperjes Károly szervezetét

Vírus okozta Eperjes Károly betegségét, amely a szervezet jelentős folyadékvesztésével jár. A színész jobban van, de pár napig kórházban marad.

A Kossuth- és Jászai Mari díjas színművész, a színház művészeti tanácsadója az egyik fővárosi kórházban teljes kivizsgáláson esett át, jól van, de a teljes felgyógyulása érdekében még néhány napot az egészségügyi intézményben kell töltenie – mondta Varga Róbert, a veszprémi Petőfi Színház sajtófőnöke.

Mint hozzátette, a művész megerősítette, hogy szerdán délután Budapesten a Bazsalikom gyógyszertárban lett rosszul, eszméletét vesztette és kórházba vitték.

Eperjes Károly arra kéri az érte aggódókat, hogy a kórházban ne látogassák, ugyanakkor köszönetét fejezi ki az intézmény orvosainak, ápolóinak a lelkiismeretes munkájukért – mondta a veszprémi színház szóvivője. Tájékoztatása szerint Eperjes Károly reméli, hogy hamarosan visszatérhet a színpadra.

Veszprémben a Pillantás a hídról című darab Alfieri szerepét játszotta Eperjes Károly, és azt most Oberfrank Pál, a teátrum frissen kinevezett igazgatója veszi át.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik