Élet-Stílus

Munka helyett míting – mennyibe kerül?

A Vaporware Labs cég MEETorDIE.com oldala nagyon egyszerű kérdésre keresi és adja meg a választ. Mennyibe kerül egy konkrét megbeszélés az adott vállalatnak?

A meetordie.com segítségével könnyedén kiszámolhatjuk, mibe kerül cégünknek egy szuperfontosnak beharangozott, de általában semmire se jó míting. A rejtett poénoktól hemzsegő, könnyed hangvételű honlapon elég az iparágat, a cégméretet, a résztvevők beosztását és az időtartamot megadni. Innentől már csak egy kattintás, hogy megkapjuk, vállalatunk mekkora költségbe verte magát ezzel – írja partneroldalunk a www.bitport.hu.

Komoly összegek repkednek.

Komoly összegek repkednek.

Amerikai start-up vállalkozásról lévén szó az összeget dollárban kapjuk meg, és feltételezhető, hogy a tengerentúli bérek képezik a számítások alapját.Eredményünket kommentelhetjük a honlap üzenőfalán, de megoszthatjuk ismerőseinkkel Facebookon, Twitteren vagy hagyományos e-mailes formában is.
Ugyanakkor az oldal komolyan felhívja a figyelmet arra, hogy a megbeszélések minden szempontját vegyék számításba. Gondolják végig a járulékos költségeket, és ha ez utóbbi summa egyértelműen nagyobb, keressenek más megoldást a felmerült kérdés, probléma megoldására.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik