Élet-Stílus

70 millió fontot költene fiatalokra a Chelsea

Lapértesülések szerint a Chelsea ismert fiatal játékosokat igazolna a nyáron.

A Chelsea átigazolási politikájában a minőség mellett az életkor is főszerepet járszik majd a nyáron – állítja az Express című lap. Miután törölték a londoni klub két átigazolási szezonra szóló eltiltását – amit Gael Kakuta szabálytalannak vélt igazolása miatt szabott ki a nemzetközi szövetség (FIFA) -, a Chelsea fiatal titánokat nézett ki magának.

Az újság szerint Marek Hamsik (Napoli), Neven Subotics (Borussia Dortmund), Angel Di Maria (Benfica) és Bastian Schweinsteiger (Bayern München) szerepel a londoni „kékek” kívánságlistáján – közülük egyébként utóbbi a legkorosabb a maga 25 évével. Az Express úgy tudja, a nevezettek megvásárlására mintegy 70 millió fontot szán az angol csapat.

A fiatalításra azért van szükség a Chelsea-nél, mert keret öregszik: Didier Drogba, Frank Lampard, Paulo Ferreira és Ricardo Carvalho 31, Deco 32, Juliano Belletti, valamint Michael Ballack 33 éves. Ha összejön, amit a Chelsea tervez, abban az esetben vélhetően Ferreirának, Bellettinek és Decónak is új csapatot kell keresnie magának.

Eljárás indult Vieira ellen

Az angol szövetség (FA) fegyelmi bizottsága eljárást indít Patrick Vieira, a Manchester City francia játékosa ellen. A világ- és Európa-bajnok középpályás kedden a Stoke City ellen lágyékon rúgta ellenfelét, ezt azonban a játékvezető nem vette észre, így a 33 éves játékost a televíziós felvételek alapján tilthatják el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik