Élet-Stílus

A Real árulja Benzemát

A nyáron fanfárokkal Madridba csábított francia támadó eddig nem váltotta meg a világot, sőt, Florentino Perez immár diszkontáron is túladna a csatáron.

Az elnök nem tétovázik, az olasz Tuttomercatoweb információi szerint a félszigeten keres „befektetőket”, állítólag a Milant és az Intert is megkereste ajánlatával. A spanyolok engednének Karim Benzema 35 milliós vételárából, akár 10-15 millióval is olcsóbban adnák.

A két lombard óriást érdekelné a francia. A Milan egyelőre még mindig támadót keres Pato mellé – Boriello rapszodikus, a szintén a spanyol fővárosból érkező Huntelaar nem vált be -, ráadásul tavaly ők is versenyben voltak a lyoniért.

Az Internél más a helyzet: Jose Mourinho és Mario Balotelli között megromlott a viszony, s amennyiben az olasz-ghánai távozna a nyáron (a Manchester Cityt vezénylő Roberto Mancini a legkitartóbb érdeklődő), Benzema pótolhatná.

A 2009-es kiköltekezés nyomán óvatosabbá váló Realt is sürgeti az idő – ha Benzemán túladnának, a felszabaduló fizetése, illetve az érte kapott summa nyomán megnyílhatna az út David Villa megszerzése előtt.

az emirates lesz a milan mezszponzora

Az AC Milan 60 millió eurós szerződést kötött az Emirates légitársasággal, így a következő öt szezonban a dubaji illetőségű cég hirdetései lesznek láthatóak a labdarúgócsapat játékosainak mezein.

Ez az összeg ugyanakkor még nőhet, feltéve, ha a milánói gárda eredményesen szerepel a következő években. Az Emirates több élcsapatot is szponzorál az európai futballban, többek között az Arsenal, a Paris Saint-Germain és a Hamburg futballmezein is ez a cég hirdet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik