Élet-Stílus

Valenciában gyakorolt Talma

Hosszú szünet után ismét motorra ült Talmácsi Gábor: a gyorsaságimotoros-világbajnokságon az idén a Moto2-ben rajtoló magyar versenyző csütörtökön az átalakított CBR600-as edzőmotorral a valenciai pályán gyakorolt.

“Nagyon jó érzés volt újra motorozni. Már alig vártam, hogy kipróbálhassam a tuningolt edzőgépemet. Ez tökéletesen alkalmas arra, hogy teszteljük azokat az alkatrészeket, amelyeket a szezon során is használni fogunk” – fogalmazott Talmácsi, aki ötven kört teljesített a szeles időben.
“Minden olajozottan működött, sok mindent kipróbáltunk, persze sok további munka vár még ránk. A váltóelektronikával akadtak gondjaink, de bízom benne, hogy a szerelőimmel holnapra megoldjuk ezt a problémát.”

Az első motorozások után február 15-én és 16-án Talmácsi tovább folytatja a munkát Valenciában, aztán 17-én és 19-én Barcelonában ismét tesztelni fog.

Április 11-én a Katari Nagydíjjal rajtol a 18 futamos világbajnokság; az idén már magyar GP is lesz, a Balatonring szeptember 19-én mutatkozik be a motorsport elitkategóriájában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik