Élet-Stílus

Balotelli pontot mentett az Internek – videó

Botlott a bajnokságban a címvédő milánói együttes, de így is növelte az előnyét a tabellán. A Parma otthonában az utolsó 20 percben, emberelőnyben sem tudta kicsikarni a győzelmet Jose Mourinho csapata.

A címvédő Internazionale 1-1-es döntetlent játszott a Parma otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának szerdán pótolt találkozóján. A bajnok így is növelte az előnyét a tabellán, kilenc pontra hízott az AS Roma lemaradása.
A mérkőzés első félidejében mind a két oldalon voltak helyzetek, a Parma korántsem állt be védekezni, gól azonban a szünetig nem született. A fordulás után aztán felpörögtek az események.

Egy szögletet követően Julio Cesar csak kiütni tudta Zaccardo lövését, amelyet a jól helyezkedő Bozsinov közelről bepofozott. Mourinho azonnal reagált, és lehozta az addig csalódást okozó Mottát, illetve Cordóbát.

A két perce pályán lévő Balotelli szintén egy szögletet követően kiegyenlített, beállítva az 1-1-es végeredményt. Valiani második sárgalapját követően hiába játszott 20 percig emberelőnyben az Inter, nem sikerült begyötörniük a győztes találatot, sőt majdnem pont nélkül indultak haza, de Paloschi lövését blokkolták a védők.

serie a, 22. forduló

Parma-Internazionale 1-1 (0-0)
Gól: Bozsinov (55.), illetve Balotelli (59.)
Kiállítva: Valiani (72., Parma)

Az élcsoport:
1. Internazionale 23 meccs/53 pont
2. AS Roma 23/44
3. AC Milan 22/42
4. Napoli 23/38
5. Palermo 23/37
6. Sampdoria 23/36
7. Juventus 23/35

Ajánlott videó

Olvasói sztorik