Élet-Stílus

Amerikai sztárral bokszolhat Erdei

Könnyen elképzelhető, hogy Madár a tengerentúlon száll szorítóba a következő meccsén. Ellenfele a Roy Jonest is padlóztató Antonio Tarver lehet.

Németországból származó, hivatalos források által eddig meg nem erősített információk szerint esély van arra, hogy májusban az Egyesült Államokban összecsapjon egymással Erdei Zsolt és Antonio Tarver. A mérkőzésre, amelyet a hírek szerint az IBO hamarosan megüresedő félnehézsúlyú bajnoki címéért írhatnak ki, a floridai Jacksonville-ben kerülhet sor, és az ESPN csatorna közvetítheti a nagyszabású eseményt.
Ahogy ismert, a korábbi WBO félnehézsúlyú, majd WBC cirkálósúlyú világbajnok Erdei nemrég mondott le utóbbi címéről, míg a 41 éves fordított alapállású szintén ex-félnehézsúlyú bajnok Tarver két egymást követő, Chad Dawsontól elszenvedett veresége után szeretne újra visszakapaszkodni a szűk elitbe.

A találkozó létrejöttét egyelőre egyik érintett fél, illetve menedzsment sem erősítette meg, így fontos hangsúlyozni, hogy annak ellenére, hogy a felek állítólag már minden lényeges részletben megegyeztek, pillanatnyilag még bizonytalan az összecsapás létrejötte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik