Élet-Stílus

Fél lábbal a döntőben az Inter – videó

Az Internazionale az argentin Diego Milito góljával nyert a Fiorentina ellen a labdarúgó Olasz Kupa elődöntőjének első mérkőzésén. Spanyolországban a Sevilla hazai pályán verte a Getafét.

Sorozatban hatodik meccsen képtelen volt gólt szerezni az Olaszországban egyeduralkodó Internazionale ellen a Fiorentina. Az olasz kupa elődöntőjének első meccsén jobban kezdtek a vendég firenzeiek, Luciónak többször is az utolsó pillanatban kellett Gilardinóék elől mentenie. Húsz perc elteltével a bajnok Inter átvette a meccs, és Balotelli kihagyhatatlan helyzetbe hozta a jól helyezkedő Militót.

A fordulás után beszorította ellenfelét a Fiorentina, és a fiatal Jovetics érkezésével sokkal veszélyesebb lett a játékuk. A milánói védelem azonban kitartott, és Jose Mourinho csapata minimális előnnyel várhatja az április 14-ei, firenzei visszavágót.

A spanyol Király-kupa elődöntőjében is az első meccset rendezték meg. A Sevilla kétgólos előnyt szerzett hazai pályán a Getafe ellen, itt a visszavágókat hamarabb, egy hét múlva rendezik.

európai kupameccsek

Olasz-kupa, elődöntő, 1. mérkőzés:
Internazionale-Fiorentina 1-0 (1-0)
Gól: Milito (34.)

Csütörtök:
AS Roma-Udinese 21 ó (SportKlub)

Spanyol-kupa, elődöntő, 1. mérkőzés:
Sevilla-Getafe 2-0
Gól: Fabiano (45.), Álvarez (80. öngól)

Csütörtök:
Atlético Madrid-Racing Santander 22 ó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik