Élet-Stílus

Rudolf menedzsere háta mögött szerződött?

Rudolf Gergely megegyezett a Genoával – ez tény. Miként az is, hogy a becsapott menedzser, Filipovics Vladan megteszi a szükséges jogi lépéseket. Minden más azonban bizonytalan még a hosszú napok óta húzódó Rudolf-sagában.

Rudolf Gergely elkötelezte magát az olasz élvonalbeli Genoához. Habár ezt sem a támadót 2007 nyara óta foglalkoztató Debrecen, sem a genovai egyesület, sem pedig maga az érintett nem erősítette meg a Nemzeti Sport érdeklődésére,a lap szerint az egyezség péntek délután megszületett. Az előszerződést már megkötő tízszeres magyar válogatott futballista négy évig lesz az 1893-ban angolok által alapított klub játékosa.

A szerződéskötéssel kapcsolatban Rudolf Gergely egyelőre nem kívánt nyilatkozni. Így például arra sem válaszolt, hogy amikor érvényes megállapodás köti egy menedzserhez, miért egy másik iroda közreműködésével igazol a Genoához?

„Péntek este Olaszországból hívtak, hogy Rudolf Gergely megegyezett a Genoával. Még jó, hogy ültem, amikor ezt közölték velem. A játékos azóta sem keresett, én pedig nem rohangálok utána. Hivatalos értesítés még nem jutott el hozzám, ám ha igaz a hír, márpedig úgy tűnik, hogy nagyon is az, akkor megteszem a szükséges jogi lépéseket. Sőt egyet már tettem is…” – mondta a Nemzeti Sportnak Filipovics Vladan, Rudolf menedzsere.

Erwin Koemant, a magyar válogatott holland szövetségi kapitányát is meglepte a csatár váratlan húzása. „Remélem, helyesen döntött. Személy szerint ugyanakkor rendkívül sajnálom, hogy az Ajax nem vásárolta meg. Ha azt nézzük, hogy két éve Miralem Szulejmaniért tizenhatmillió eurót fizettek, a semmivel sem rosszabb magyar támadó ára semmiség volt…” – idézi a De Telegraaf a holland szakembert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik