Élet-Stílus

„Magyaros” csapatot vert a Bayern – videó

A Bayern Münchent újra a tabella élére állt a Bundesligában, miután hazai pályán három góllal legyőzte Lőw Zsolt és Szalai Ádám csapatát, a Mainzot.

Szalai Ádám csereként kapott lehetőséget, ugyanakkor Lőw Zsoltot nem nevezte a Mainz a szakadó hóesésben lejátszott müncheni fellépésére, amelyen az újonc együttes 3-0-ás vereséget szenvedett. A tavasszal még hibátlan Bayern München az 58. percben Van Buyten góljával törte meg a Mainz ellenállását – igaz, a belga védőnek illene köszönetet rebegnie az első félidőben Butt tizenegyesét hárító vendégkapusnak, aki bevédte a nem túl jó fejesét. A labda Müller a lábai között talált utat a kapuba. A bajorok győzelmét Gomez és a szabadrúgásból eredményes Robben biztosította be.


Bayern-Mainz 3-0

A Bayern ismét lépéselőnybe került a Bayer Leverkusennel szemben, az élre állt, de a „gyógyszertáraik” vasárnap visszavehetik az első helyet, amennyiben saját szurkolóik előtt pontot szereznek a bennmaradásért harcoló Freiburggal szemben.

A Hertha BSC – amelyben a műtét után lábadozó Dárdai Pál ezúttal sem kapott lehetőséget – zsinórban másodszor játszott gól nélküli döntetlent, ezúttal a Bochummal szemben végzett 0-0-ra, de ezzel nem sokra ment, ugyanis maradt az utolsó helyen. Ráadásul az eggyel előtte álló Nürnberg is kezd elszakadni tőle, miután Bunjaku mesterhármasával 3-1-re megnyerte a Hannover elleni „kiesési rangadót”.

A Frankfurt először veszített, a Möncgladbach viszont először nyert a tavaszi idényben. Előbbi a Kölntől kapott ki, utóbbi pedig a későn ébredő Werder skalpját szerezte meg.

A Schalke két góllal nyert az esti meccsen

A góllal és gólpasszal záró Kuranyi vezetésével a Schalke 2-0-ra verte a tavasszal még sem pontot, sem gólt nem szerzett Hoffenheimet, és ezzel pontszámban beérte a jelenlegi második Leverkusent. A hét meccs óta nyeretlen Hoffenheim a kilencedik.

Bundesliga, 20. forduló:


Bayern Müncehn-FSV Mainz 05 3-0 (0-0)


Gól: van Buyten (58.), Gomez (75.), Robben (86.)

Eintracht Frankfurt-1. FC Köln 1-2 (0-0)


Gól: Chris (76.), illetve Maniche (59.), Russ (84., öngól)

Hannover 96-1. FC Nürnberg 1-3 (0-1)


Gól: Stajner (65.), illetve Bunjaku (30., 64., 69.)

Hertha BSC-VfL Bochum 0-0




Borussia Mönchengladbach-Werder Bremen 4-3 (4-2)


Gól: Reus (4.), Colautti (13.), Bobadilla (18., 35.), ill. Özil (26.), Pizarro (40.), Frings (85., 11-esből)

Schalke 04-1899 Hoffenheim 2-0 (1-0)
Gól: Kuranyi (19.), Schmitz (49.)



Pénteken játszották:

Hamburger SV-VfL Wolfsburg 1-1

Vasárnap:

VfB Stuttgart-Borussia Dortmund, 15:30
Bayer Leverkusen-SC Freiburg, 17:30

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik