Élet-Stílus

Téli olimpia Budapestről

admin
admin

2010. 01. 29. 20:05

Újabb három évre szóló együttműködési megállapodást kötött pénteken a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) és a Magyar Televízió (MTV), amely 227 órában, de ezúttal nem a helyszínről közvetít a téli olimpiáról.

Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint a szerződés aláírásának apropója az volt, hogy két hét múlva kezdődik a téli olimpia, amelyről 227 órában sugároz műsort az MTV.

„A Magyar Televízió ugyan súlyos finanszírozási helyzetben van, de ez nem lehet akadálya annak, hogy a nemzeti főadó a sport, az olimpiai eszme, a magyar sikerek mellé álljon. A nézők is ezt várják” – így Medveczky Balázs, az MTV ügyvezető alelnöke.

A közlemény kiemeli, hogy a jelentős forráshiánnyal küzdő MTV pénzzel ugyan nem, de szolgáltatással, vagyis reklámfelületek biztosításával támogatja az ötkarikás szervezetet.

Schulek Csaba az olimpiai közvetítésekkel kapcsolatban elmondta: „Mindent megteszünk, hogy a lehető legszínvonalasabb legyen a közvetítés. Ez azonban nagyon nehéz lesz, mert az MTV anyagi helyzete miatt nem tudunk a helyszínre riportereket küldeni”.

Schulek hozzátéve, hogy a műsorokat – a korábbi gyakorlattal ellentétben – ezúttal a budapesti stúdióból szerkesztik és kommentálják, így jelentős összeget spórolnak meg.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

383356 17: The execution bed sits empty on Death Row April 25, 1997 at Texas Death Row in Huntsville, Texas. About 450 prisoners are on the Row. Texas has the most executions in the US each year. The inmates are executed by lethal injection. (Photo by Per-Anders Pettersson/Liaison)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.