Élet-Stílus

Balhé a Fradi edzőmérkőzésén

Gól nélküli állásnál félbeszakadt a Ferencváros labdarúgócsapatának Hamrun Spartans elleni találkozója.

A Máltán készülő Ferencváros háromcsapatos minitornán (a mérkőzések 45 percig tartottak) vett részt, és bár az első találkozóját megnyerte, aligha őriz kellemes emléket a csütörtöki fellépéséről. A zöld-fehérek elsősorban a télen szerződtetett játékosainak köszönhetően (Csizmadia Csaba gólpasszt adott Rósa Dénesnek, Athony Elding pedig betalált) 2-0-ra legyőzte a a másodosztályú Mosta FC-t, majd ezután következett az élvonalbeli Hamrun Spartacus elleni „döntő”, amely azonban idő előtt véget ért…
A mérkőzés 25. percében, gól nélküli állásnál az egyik máltai játékos lekönyökölte és állítólag leköpte Balogh Zoltánt, a Fradi védőjét. Dragóner Attila azonnal közbelépett, ezt követően hatalmas tumultus alakult ki, még a szakmai stáb is beszaladt a pályára.

A Fradi pénteki közleményében a következőket írta az eset kapcsán: az incidenst látva a kispados és pályán lévő játékosok a társaik segítségére siettek, de ott végül csak szóváltásba keveredtek. A bíró szétválasztotta a csapatokat, amelyek türelmesen a pálya két oldalán, majd a játékvezető kérésére az öltözőben várakoztak. A Ferencváros folytatni kívánta a játékot, ám a játékvezető úgy döntött, véget vet a találkozónak.

Dave McCarthy, az FTC vezérigazgató-helyettese kiemelte a csapat ártatlanságát, valamint azt, hogy a játékosok fegyelmezetten, egymásért kiállva, igazi csapatként viselkedtek egy ilyen kiélezett szituációban – közölte a klub hivatalos weboldala.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik