Élet-Stílus

Ronaldo duplázott, majd orrot tört – videó

A portugál sztár két találatával győzött vasárnap este a Real Madrid bajnokságban. A hajrában Cristiano Ronaldo megütötte az ellenfél egyik játékosát, amiért azonnal kiállították.

Öt pontra csökkentette a lemaradását a Real Madrid az éllovas Barcelonával szemben, miután vasárnap este 2-0-ra győzött hazai pályán a Malagá ellen. A fővárosiak mindkét találatát az a Cristiano Ronaldo szerezte, aki az összecsapást megelőzően több mint 400 perce nem talált az ellenfelek kapujába.
A kiscsapat meglepően bátran kezdett a Bernabeúban, de a Real hamar átvette az irányítást, és három perc alatt eldöntötte az összecsapást. Ronaldo előbb Kaká beadása után belsőzött a kapuba, majd pillanatokkal később 22 méterről lőtte ki a bal felső sarkot.

A második félidőben simán uralta a játékot a Real, csak az volt a kérdés, mikor lövi a királyi gárda a harmadik gólt. Ehelyett Ronaldo a 72. percben pirosat kapott: a tavalyi aranylabdás Mtiligával küzdött a labdáért, majd könyökkel visszaütött. A védő összeesett, mint később kiderült eltört az orra.

“Nem érdemeltem piros lapot, és sérülést sem akartam okozni – nyilatkozta a portugál sztár a meccs után. – Beszéltem Mtiligával, szerinte nincs miért bocsánatot kérnem, mert nem szándékosan bántottam őt.”

Ronaldo két gólja

Ronaldo kiállítása

primera división, 19. forduló

Real Madrid-Málaga 2-0 (2-0)
Gól: C. Ronaldo (36., 39.)
Piros lap: C. Ronaldo (70.)

Korábban:
Getafe-Atlético Madrid 1-0
Espanyol-Real Mallorca 1-1
Sporting Gijón-Racing Santander 0-1
Tenerife-Valencia 0-0
Villarreal-Real Zaragoza 4-2
Xerez-Osasuna 1-2
Deportivo La Coruna-Athletic Bilbao 3-1
Valladolid-FC Barcelona 0-3
Sevilla-Almería 1-0

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik