Élet-Stílus

Kupán vágták Vadóczékat – videó

Az Atlético Madrid nem bírt a másodosztályú Celta Vigóval, míg Osasuna kikapott a Racing Santander otthonában a Spanyol Király Kupa negyeddöntőjének „odavágóján".

Az előző körben a Villarrealt búcsúztató Celta Vigo már a 3. percben megszerezte a vezetést a spanyol fővárosban, miután Roberto Trashorras 9 méterről, kissé jobbról a jobb alsó sarokba küldte a labdát. A hazaiak kisvártatva, jelesül a 11. percben Tiago fejesgóljával ugyan egyenlítettek, de ezzel el is lőtték az összes puskaporukat.


A Celta Vigo többet birtokolta a labdát, veszélyesebben és jobban játszott, mint a papíron esélyesebb ellenfele, David de Gea kapus eszén azonban nem tudott még egyszer túljárni. Ezzel együtt a másodosztályú bajnokság tabellájának 16. helyén tanyázó vigói csapat várhatja nagyobb reményekkel a jövő héten esedékes visszavágót.

Vadócz Krisztián csapata, az Osasuna a 89. eredményes Pandianinak köszönhetően szintén bizakodhat. Bár a Racing Santander két remekül eltalált lövéssel (mondhatjuk, hogy bombagóllal) megnyerte a találkozót, az idegenben lőtt gól még sokat érhet a pamplonaiak számára. A csapat magyar légiósa nem kapott szerepet a mérkőzésen.

Király Kupa, negyeddöntő, első mérkőzések:
Atlético Madrid-Celta Vigo (II. osztályú) 1-1
Racing Santander-Osasuna 2-1

Szerdán játszották:
Deportivo La Coruna-Sevilla 0-3
Real Mallorca-Getafe 1-2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik