Élet-Stílus

Dzsudzsák döntött a sorsáról

Dzsudzsák Balázs a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy télen biztosan nem vált klubot: a holland listavezető PSV Eindhoven alkalmazásában marad.

A hírek szerint a magyar játékos iránt több spanyol csapat, az Atlético Madrid, a Villarreal, a Deportivo La Coruna és a Valencia, sőt, a Marca szerint a Real Madrid is érdeklődik, Dzsudzsák Balázs azonban a Nemzeti Sport szerdai számában úgy nyilatkozott: télen biztosan nem cseréli le a holland PSV Eindhoven szerelését.

„A télen nem igazolok el a PSV-ből, bármennyire is hízelgő a spanyol élcsapatok érdeklődése. Ragaszkodik hozzám a vezérkar, én pedig szeretnék trófeákat nyerni a PSV-vel” – mondta a 23 éves Dzsudzsák Balázs, akinek 2012 nyaráig szóló szerződése van a holland klubbal. Az értékét 8,5 millióra becsüli a Transfermarkt.de című internetes szaklap.

A magyar válogatott szélsőre nem véletlenül figyeltek fel a spanyol alakulatok, hiszen Dzsudzsák remek formában van, a bajnokságban nyolc, az Európa Ligában egy gólnál jár a Hollandiában éllovas és a nemzetközi fronton is még versenyben lévő PSV-ben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik