Élet-Stílus

Kisorsolták a Győr BL-ellenfeleit

A Győr a norvég Larvik, a szlovén Krim Ljubljana és a német HC Leipzig csapatával került egy középdöntős csoportba a női kézilabda Bajnokok Ligája keddi bécsi sorsolásán.

Mivel a magyar együttes vasárnap csoportjának második helyén végzett, két elsőt – Larvik, illetve Ljubljana – és egy második helyezettet – Leipzig – kapott riválisnak. (A játéknapok: február 6. vagy 7., február 13/14., február 20/21., március 6/7., március 13/14. és március 20/21.)

A másik csoportban, a 2-esben a román Oltchim Valcea, a dán Viborg, az osztrák Hypo Niederösterreich és az orosz Dinamo Volgograd küzd majd egymással. A középdöntőből a kvartettek első és második helyezettjei jutnak tovább az áprilisi elődöntőbe.

A KEK nyolcaddöntőjében a DVSC-Korvex a BL-ben csoportharmadik Buducnost Podgoricával találkozik. A montenegrói csapat éléről közös megegyezéssel hétfőn távozott Zsiga Gyula vezetőedző. A debreceniek az első találkozót idegenben vívják február 6-án vagy 7-én, a visszavágóra február 13-án vagy 14-én kerül sor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik