Élet-Stílus

Australian Open: elnapolták a magyarok meccseit

Az előzetes tervekkel ellentétben Szávay Ágnes és Czink Melinda kedd helyett szerdán lép majd pályára az Australian Open első fordulójában.

A világranglistán 37. Szávay Ágnes a 13-as pályán játszott volna a kanadai Stephanie Dubois-val (103.), Czink Melinda (38.) pedig a 18-ason a svájci Stefanie Vögelével (74.) kedden az ötödik párban, de a szervezők módosították a programot, így mindkét magyar érdekeltségű találkozóra szerdán, magyar idő szerint hajnali egy órakor kerül majd sor.

Czink Melinda hatodik alkalommal vesz részt a melbourne-i Grand Slam-versenyen, háromszor az első forduló jelentette számára a végállomást, 2004-ben és 2009-ben viszont ment egy kört. Leendő ellenfelével, Vögelével korábban még nem találkozott.

Szávay Ágnes jó előjellel készülhet a Dubois elleni találkozójára, miután eddig egyetlen mérkőzésüket – 2006-ban, Houstonban – két szettben megnyerte. Ő harmadszor játszik az Australian Openen, ugyanakkor tavalyelőtt és tavaly nem sok sikerélményben lehetett része, tekintve, hogy az első egyben az utolsó forduló is volt a számára egyesben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik