Élet-Stílus

Halmosi a tartalékok között

Halmosi Péter kikerült a Hull City keretéből. A Bayern München újabb fiatal játékosának ajánlott profi szerződést, a Lyon horvát válogatottal erősített. Rövid focihírek.

A Sheffield Wednesday korábbi trénere, Brian Laws ült le a Burnley kispadjára. A 48 éves tréner 1979 és 1984 között játékosként szolgálta a klubot, most két és fél évre kötelezte el magát a Premier League-újoncnál.

Elküldte edzőjét, José Ángel Zigandát a spanyol bajnokság utolsó helyén álló Xerez. Az egykori Osasuna-tréner idény elején vette át az újonc irányítását, de 17 forduló alatt csupán egy győzelmet szerzett az együttessel.

Halmosi Péter kikerült a Hull City keretéből. A magyar válogatott középpályásnak még két éve volt hátra szerződéséből, de a csapat trénere, Phil Brown közölte vele, nem számít rá a jövőben.

Elhagyta a Celticet, a csapat skót válogatott védője, Gary Caldwell. A 27 éves játékos négy és féléves szerződést kötött a Wigannel.

A CSZKA Moszkva kölcsönadta nigériai támadóját, Moussa Maazout a Monacónak. A 21 éves támadó szezon végéig marad a hercegség csapatánál.

A Bayern München 2011-ig szóló profi szerződést kötött saját nevelésű védőjével, Diego Contentóval. A 19 éves korosztályos válogatott játékos a tartalékoknál alapembernek számított.

A Fiorentináé lett a Manchester Unitednél adminisztratív okok miatt nem szerződtetett Adem Ljajics. A Partizan Belgrád 18 éves támadójáért állítólag 6,5 millió eurót fizettek a Violák.

A Lyon 9,5 millió euróért megvásárolta a Dinamo Zagreb 20 éves védőjét, Dejan Lovrent. A kétszeres horvát válogatott bekk négy és fél évre írt alá a franciáknál.

(Cikkünket partneroldalunktól, a focitipp.hu portáltól vettük át)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik