Élet-Stílus

Felújítják a Maracana stadiont

A 2014-es világbajnokságra készülő Brazíliában felújítják a legendás Maracana-stadiont, Manchesterben az értékeikhez ragaszkodnak. Kovács Péter, az Újpest tulajdonosa lemondott az MLSZ-ben betöltött posztjáról. Focihírek.

A 2014-es labdarúgó világbajnokság szervezői bejelentették, hogy a brazil állam 175 millió fontért felújítja a legendás Maracana-stadiont.

A Manchester City 2012-ig szerződést hosszabbított szlovák válogatott jobbszélsőjével, Vladimír Weiss-szel. A manchesteriek az argentin Pablo Zabaletával új, négy és fél évre szóló szerződést kötöttek. A város másik klubja, a bajnok United is igyekszik megtartani értékeit, Ryan Giggs ugyanis egy évvel meghosszabbította az idény végén lejáró kontraktusát.

A Los Angeles Galaxy amerikai válogatott játékosa, Landon Donovan januártól az Evertonban szerepel kölcsönben az Amerikai Labdarúgó Bajnokság (MLS) téli szünete alatt. A Tottenham Hotspur horvát válogatott középpályása, Luca Modric bokasérülést szenvedett, ami miatt kihagyja csapata hétvégi bajnokiját a Blackburn Rovers ellen.

Kovács Péter, az Újpest tulajdonosa lemondott a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökségében betöltött posztjáról, miután összetűzésbe keveredett a bundával vádolt Kisteleki István MLSZ-elnökkel.

A Szerb Labdarúgó Szövetség 2011-ig meghosszabbította Radomir Antics szövetségi kapitány szerződését. Amennyiben a válogatott sikeresen szerepel a 2012-es Európa-bajnokság selejtezősorozatában, a kontraktust automatikusan meghosszabbítják újabb egy évvel.

A Stuttgart svájci válogatott védője, Ludovic Magnin a télen elhagyja német klubját, és 2010 januárjától az FC Zürichbe igazol. Az Olimpique Marseille csatárát, Mamadou Niangot választották az év sportolójának Szenegálban 2009-ben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik