Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: luxusórák 200 millió körül

Minden idők legdrágább Vacheron Constantin luxusórája a svájci cég 250. évfordulójára készült. A "Tour de l'Ile" egy genfi aukción kelt el - 1,2 millió eurós (300 millió forintos) leütési áron.

A Vacheron Constantin luxusórák Magyarországon is kaphatók, ha nem is az egyedi, szenzációs darab. De Budapesten is megrendelhető például a Lady Kalla, amely egy gyémántokkal ékesített típus és átszámítva 195 millió forintba kerül.


Csúcsfogyasztó: luxusórák 200 millió körül 1




A Vacheron Constantin a Patek Philip mellett a legnagyobb presztizsű és legelegánsabb márka Európában – és persze egyben a legdrágább is. A magyar üzletben már két negyvenmilliós Vacheron Constantint is értékesítetettek.Hasonló kategória a 18 karátos fehér aranyból készült és 322 gyémánttal ékesített Hublot Black Caviar is, amely akár túl egyszerűnek is tűnhet elsőre, azonban ez a visszafogottság láthatóban nem értékbeli különbséget jelent.


Hublot Black Caviar

Hublot Black Caviar



Végül a negyedik, a Louis Moinet Magistralis, amelybe egész egyszerűen egy kétezer éves a Holdról származó meteorit darabot rejtettek értékét növelendő. Ha, ez mégsem lenne elég a karóra 18 karátos aranyból készült és van benne percemlékzető, egy öröknaptár és egy nyomógombos kronográf is.


Louis Moinet Magistralis

Louis Moinet Magistralis

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik