Élet-Stílus

Komanék legyőzték a Juventust – videó

A magyar középpályás csapata meglepetésre 3-1-re legyőzte a vendég Juventust az olasz bajnokságban. Koman ezúttal nem kapott játéklehetőséget. A Cagliari-Napoli-meccsen potyogtak a gólok.

A kínos hétközi Bajnokok Ligája-búcsút követően újabb váratlan vereséget szenvedett a Juventus. Könnyen elképzelhető, hogy rövid időn belül elküldik Ciro Ferrarát, aki egy hete, az Inter legyőzése után még a szurkolók kedvence volt.

A tréner csapata akárcsak a Bayern München elleni 4-1 alkalmával ismét ötlettelenül, szürkén futballozott, az irányító posztra leigazolt Diego sokadszorra okozott csalódást, ráadásul a kis brazil a hajrában büntetőt hibázott.

Fanatikus szurkolói előtt a Bari már a hetedik percben vezetést szerzett Meggiorini remekül eltalált lövésével. A világbajnok Trezeguet, a keddi BL-rangadóhoz hasonlóan ismét betalált, de ennek ezúttal sem volt sok jelentősége. A győzelmével az ötödik helyre felkapaszkodó Bari ugyanis a szünetre egy büntetővel ismét előnybe került.

A fordulás után szinte végig bekkelt a kiscsapat, volt is lehetősége az egyenlítésre a Juvénak, de Diego tizenegyest hibázott,majd a hajrában Almirón egy távoli lövéssel végleg eldöntötte a meccset. A torinóiak maradtak a harmadik helyen a tabellán, és ha az élen álló két milánói csapat győz vasárnap délután, akkor komoly hátrányba kerülnek.A másik szombati meccsen hihetetlen izgalmak mellett végzett döntetlenre a Cagliari és a Napoli. A pontot érő vendégtalálat a 96. (!) percben született.

Cagliari-Napoli 3-3

serie a, 16. forduló

Bari-Juventus 3-1 (2-1)
Gól: Meggiorini (7.), Barreto (44., 11-esből), Almiron (81.), illetve Trezeguet (23.)

Cagliari-Napoli 3-3 (0-1)
Gól: Larrivey (75.), Matri (80.), Jeda (90.), illetve Lavezzi (22.), Pazienza (65.), Bogliacino (96.)
Piros lap: Lavezzi (95.)

Vasárnap:
AC Milan-Palermo 15 ó (Sport1)
Atalanta-Internazionale 15 (Sport2)
Catania-Livorno 15
Chievo-Fiorentina 15
SS Lazio-Genoa 15
Parma-Bologna 15
Siena-Udinese 15
Sampdoria-AS Roma 20:45 ó (Sport2)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik