Élet-Stílus

Harcsa Veronika évzárója

Az ellenállhatatlan bájú és kiváló hangú Harcsa Veronika ismét elbűvölte közönségét az A38 hajón.

Itt tartotta péntek este kitűnő kvartettje évzáró koncertjét, melyet vétek lett volna kihagyni.

Úgy mondják róla, ő a szerethető jazz honi hercegnője. A búcsú oka, hogy állítólag most zenekarával a jövő év márciusáig Budapesten nem lép majd fel. Jegyet szerezni a koncertre persze nem volt egyszerű, a hajót megrohamozták a hívők és rajongók. Vagyis tömve volt a raktér.

A kvartett tagjai Harcsa Veronika éneke mellett: Blaho Attila zongora, akinek nemrég született kisfia, Majtényi Bálint dob, aki nejével még az idén a világra várja hatodik gyermeküket, és Oláh Zoltán influenzás nagybőgős helyett a zenekar hangmérnöke – Glaser Péter játszott, s a csapat kiegészült az estére Gyémánt Bálint gitárossal.


Varázslatos volt Harcsa Veronika évzárója

Varázslatos volt Harcsa Veronika évzárója – galéria!

A raktérnek egy szava sem lehet. Minden megvolt, ami kell. Sőt Harcsa Veronikától évzáró beszédében azt is megtudhattuk, hogy az idén 80 koncertet adtak, 32 ezer kilométert utaztak, s ez alatt 2 földrészt jártak be. Elhangzott az is a végén, hogy gyakran éri őket a vád: nagyon rockos az a jazz, amit játszanak. Hogy ezt megcáfolják, a ráadásban elénekelt Veronika még két Beatles-dalt, igen-igen sajátos, jazzes, harcsaveronikás stílusában.

Szuper volt, hajrá Veronika!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik